Espen Krohg beste microfisker for andre året på rad

Flere og flere får opp øynene for småartene våre, noe som gjorde at Microklassen i 2013 ble langt jevnere enn året før. Men Espen Krohg forsvarte tittelen sin med god margin.

Alle som følger Norske artsfiskere-gruppen på Facebook vet at Tommy Berg Lian og pølsefingrene hans er ute med microutstyret rett som det er. I fjorårets Microklasse hadde han også mye poenggivende fisk. 227 poeng endte eksiltrønderen på til slutt. Det holdt til andreplass i klassen. Espen Krohg satte nemlig skapet på plass, også i år. 302 poeng er imponerende.

Blant 2013-godfiskene til Krohg finner vi blant annet stor bergkutling, en full liste av specimen-brisling, en bønsj med leirkutlinger, fin sandkutling, specimen-småsil, specimen-kantnål (stor), en liten håndfull tangkutlinger, nok en specimen-tungevar, et knippe vanlig fløyfisk og noen ulker.

I år er det endringer også i Microklassen. Årets Microklasse inkluderer all fisk med specimenvekt fra 149 gram og nedover. All fisk med høyere eller lik specimenvekt enn 150 gram ryker fra 2014 av inn i saltvannskonken. Et par arter vil bli justert etter dette. Mer informasjon kommer etter hvert som nye koder er på plass.

Vi gratulerer Espen Krohg med godt microfiske i 2013, og ønsker lykke til i 2014. Fullstendig poengoversikt for Micro-klassen 2013 finner du her: http://www.script-it.no/nmsportsfiske/2013/default.asp?id=4&k=6&pl=1