SFK Laken H til topps blant ferskvannslagene


 

Ole-Petter Henriksen, Ole-Håkon Heier og Jonatan Haga ble det beste ferskvannslaget i NM i Sportsfiske i 2013. Laken H-gutta, som altså alle har etternavn som begynner på H, knuste all sammenlagtkonkurranse.

 

Tidligere i år presenterte vi Ole-Håkon Heier som vinneren av den individuelle ferskvannsklassen. At Heier også er en del av vinnerlaget i lagkonkurransen er ingen stor overraskelse. De tre H-karene har til sammen karret til seg 252 poeng i løpet av 2013. Team Storfisker på andreplass har til sammenligning 142 poeng. En nokså suveren seier med andre ord.

 

Blant godfiskene til SFK Laken H i året som nå ligger bak oss finner vi blant annet mye brukbar gullfisk, godkjent brasme og harr, fin karpe, solid karuss, pen sik og stam og sørv og vederbuk som begge gir godt med poeng.

 

Vi gratulerer SFK Laken H med et godt fiskeår, og en velfortjent seier i klassen Ferskvann lag. I år er ferskvannsklassen og rovfiskklassen slått sammen, noe som forhåpentligvis vil gjøre konkurransen langt mer spennende. Fullstendig resultatliste i Ferskvann lag finner du her: http://www.script-it.no/nmsportsfiske/2013/default.asp?id=4&k=1&pl=1